tiistai 18. lokakuuta 2016

HÄÄKYSELY vol. 1

Ajatuksena, teen tämän hääkyselyn nyt, vuoden päästä, sekä ihan hetkeä ennen häitä. Hauska nähdä, mitä on muuttunut melkein kahdessa vuodessa. Toivottavasti ei ihan kauheasti mitään :)

1. Kuinka monta vierasta? Ihan maksimissaan 80, toivottavasti hieman vähemmän.
2. Hääpaikka? Siitä en vielä toistaiseksi halua mainita sen enempää, katsotaan vuoden päästä asiaa uudestaan ;)
3. Kaasot/bestmanit? Kaasoiksi valitsin isosiskoni Mian, varaisosiskon Amandan sekä mun parhaan ystävän Sofian. Bestmanina Miskalla on meidän yhteiset ystävät Feba ja Tätsy.
4. Hääpuku (morsian)? En osaa tästä sanoa vielä oikeastaan yhtään mitään, olkaimeton ja muhkea helma. 
5. Hääkengät (morsian & sulhanen)? Converset tulee meille molemmille. Ja toivottavasti myös kaasoille ja bestmaneille myös.
6. Laukku? Iso haave olisi Louis Vuittonin "Eva" vaaleassa sävyssä, mutta katsotaan mihin budjetti venyy :)
7. Sormus? Tosi iso en tiiä vielä. En halua mitään kovinkaan ihmeellistä, valkokultainen sen täytyy olla.
8. Kampaaja? Kaasoni Amanda <3 Laittaa kaikki meidät tytöt näteiksi. PS. Amanda on maailman paras kampaaja, hän työskentelee täällä Turussa AAVA nimisessä liikkeessä. Suosittelen tsekkaamaan fb:sta, ja varaamaan aikaa ;)
9. Kampaus? Haha, tää menee kanssa siihen kastiin, ettei ole mitään käsitystä.. en ainakaan kokonaan halua kiinni missään nimessä!
10. Meikki? Amanda hoitaa senkin <3


11. Hääkimppu? Haluan paljon vaaleansävyisiä kukkia, ja jotain yhtä hieman tummempaa korostamaan kukkia. Mahdollisesti ainakin pioneja nähdään kimpussani.
12. Muut kukat? Miska ja bestmanit saavat vieheen muodossa morsiuskimpun "pääkukan", heittokimppu tulee erikseen, mutta muut kukat haluaisin juhlapaikan koristeluun hakea luonnosta.
13. Hääauto? Kysytään yhden tutun autoa, jos jostain syystä ei käy, niin täytyy keksiä jokin muu :) Lapsena haaveilin aina limusiinista, enää se ei kuitenkaan kuitenkin houkuttele
14. Kirkko? Pyritään saamaan Turun Tuomiokirkko, siitä olen aina haaveillut. Jos se ehtii mennä, niin sitten toisena vaihtoehtona on Mikaelin Kirkko. Mun on kuitenkin pakko saada Tuomiokirkko.
15. Kirkko-ohjelma? Me ei kauhean uskonnollisia olla, joten meille mieluinen on mahdollisimman nopea, mutta olisi hienoa saada joku, kenellä on hyvä ääni, laulamaan meille kirkossa <3
16. Häämarssit? Nämä on ihan auki, eikä niillä ole vielä mikään kiire. Prinsessa Ruususen on yksi lemppari, mutta täytyy pohtia, jos vaihtoehdoksi tulee se, että mahdollisuus valita joku "ihan oikea biisi"
17. Koristelu? Kesäisiä vaaleita värejä. Pääväreinä varmaankin valkoinen ja vaaleanpunainen.
18. Seremoniamestari? Eiköhän nuo meidän kaasot ja bestmanit hoida homman kotiin
19. Puheet? Pyydän äitiä sekä isää kirjoittamaan, pahoin pelkään vaan, että meidän isi kieltäytyy kunniasta. Miskan puolelta varmasti tulee ainakin yksi. Liikaa ei saa olla, ei kellään oo sitten enää kivaa :D
20. Istumajärjestys? Sen kummemmin sitäkään mietitty tietenkään vielä, pakollista tietysti tehdä, ettei ihmiset mene niin hassusti istumaan, ettei lopulta kaikki mahdu tms. Aluksi ajateltiin, että ei me sellaisia, mutta ehkä varmuuden vuoksi ihan hyvä olla se.


21. Bändi? Ei ole mitään päätetty vielä. Mun toive olisi, että juhlan alusta alkuiltaan bändi soittaisi, ja sen jälkeen dj saapuisi paikalle. Katsotaan tuleeko tässä raha esteeksi.
22. Häävalssi? Tätä en osaa vielä sanoa, jotain tanssitaan, mutta onko se valssia vai mitä, niin se jää nähtäväksi :D Oli mikä oli, me joudutaan turvautumaan ammattilaisten apuun tässä kohtaa, kun kumpaakaan ei ole siunattu millään tanssijaloilla!
23. Ohjelma? En halua mitään väkinäistä ohjelmaa, vaan rentoa ajanvietettä yhdessä parilla kolmella leikillä tms. Liian tarkkaan aikataulutettu ohjelma pilaa vaan äkkiä fiiliksen ja aiheuttaa stressiä.
24. Lahjatoiveet? Eiköhän meidän toive ole silloin puhtaasti raha, jotta päästään häämatkalle 
25. Hääkarkit? Meille tulee karkkibuffet, tai ehkä enemmän herkkubuffet
26. Valokuvajaa? Sander Vill (en vieläkään ymmärrä, miten niin nuori poika voi olla niin lahjakas!!)
27. Viralliset kuvat? Otetaan ennen vihkimistä kuvat, joissa nähdään ensimmäistä kertaa, sen jälkeen, kun mut on meikattu ja muutenkin laitettu. Ja juhlapaikalla meidän kuvaaja pysyy yömyöhään <3<3 
28. Pitopalvelu? Ei mitään hajua vielä!
29. Tervetuliaismaljat? Haluaisin Fresitaa, mutta mutta. Katsotaan, mitä Virosta tarttuu mukaan ;)
30. Menu? Vaikea sanoa vielä muuta kuin että seisova pöytä. Muutama erittäin hyvä lajike.


31. Juomat? Kaikki juomat noudetaan Virosta, niin alkumaljat, ruokajuomat kuin juomajuomat. Ruokajuomiksi haluan puna-, valko-, sekä roseviinin. Illan tarjottaviin lonkeroa, siideriä, kaljaa sekä juomasekoituksia muutamaa erilaista. Yksi mulla on kanssa haaveena, ja siitä mä olen melko varma, että sen toteutan: morsiamen shottibaari ;) 
32. Hääkakku? Koska me ei itse olla mitään kermakakkuihmisiä, ainakin vielä mennään sillä linjalla, että meille tulee "juustokakkubuffet", muutamaa erilaista juustokakkua
33. Iltapala? Tähänkin vielä vaikea sanoa, mutta hedelmiä ja juustoja voisi olla yksi hyvä vaihtoehto. Ja ehkä jotain hieman täyttävämpää kylkeen, ajatellen miehiä
34. Hääyö? Koska me halutaan krebata meidän vieraiden kanssa kelloa tuijottamatta, ei ole järkeä ottaa ainakaan mitään kallista hääsviittiä varsinaiselle hääyölle, niin meillä on ollut ajatus, että lähdettäisiin häiden jälkeisenä sunnuntai-iltana (15.7.2018) laivalle, josta sitten otettaisiin se sviitti
35. Häitä edeltävä yö? Toisaalta haluaisin olla Miskan kanssa yhdessä, toisaalta haluaisin olla kaasojen kanssa. Täytyy miettiä asiaa
36. Häämatka? Jenkkeihin tai Thaikkuihin haluttaisiin, katsotaan kuinka pitkälle päästään häälahjakassan kanssa ;D No ei vaan, katsotaan mihin päädytään
37. Kiitoskortit? Eiköhän ne laiteta menemään 
38. Kyltit tielle? Ne duunaillaan itse porukalla, sen enempää niistäkään vielä tiedä mitä niihin tulee. Sydämenmuotoiset kai. Sen näkee sitten :)



1 kommentti:

  1. Hiii! Bongasin tän sun kyselyn ja pakkohan se oli itekin kahlata lävitse. HUH!
    Tulokset löytyy omasta blogista. En voi bongaus paikkaan hihkua vastauksia koska Shhhhhhhh!
    http://humuajahulluuksia.vuodatus.net/

    VastaaPoista